събота, 16 февруари 2008 г.

Шкембе за мезе!!!


Купете си един пакет телешко шкембе. Дали да е сурово или сварено, охладено или замразено изберете сами. Трябва да е добре сварено, но да не е станало лигаво. Нарязва се на ситно и се поставя в дълбока чиния. Разбърква се с добре счукан чесън. Отгоре му се сипва загрято краве масло или маргарин. Върви много добре с ракия, без значение от вида и, но най-добре с домашна гроздова.
Помага за забравянето за момент на всички проблеми, които те вълнуват.
Наздраве!!!

1 коментар:

Цар Кару Ⅰ каза...

Ммммм, като мезе е невероятно...
Без чесън, с много лютив пипер, печено с масло.... И поморийска гроздова, на събиране с приятели, сладки раздумки
Наздраве:)